ECHIPA

Tutu Stefan

– Fondator – Terapeut-

” Sunt o persoana dedicata meseriei pe care o practic de peste 8 ani , pasionat fiind de arta masajului si cautand mereu sa imi perfectionez tehnicile si serviciile oferite. Calitatea serviciilor oferite sunt sustinute de diplomele de merit obtinute (atat in tara cat si in afara ) dar mai ales prin recenziile pozitive obtinute din partea pacientilor .

Sunt o persoana ambitioasa si perseverenta, dar si prietenoasa , incercand mereu sa obtin si sa ofer servicii profesionale si o atmosfera cat mai placuta pacientilor.

Intreaga echipa pe care o conduc foloseste cele mai naturale si profesionale accesorii, creme si uleiuri. Impreuna incercam sa fim in trend cu noile tendinte dar in acelasi timp sa mentinem o comunicare deschisa cu toti clientii nostri, cautand cea mai buna solutie si tratament “

Tarloiu Georgeana

– Medic ortoped –

” Sunt o persoana calda, deschisa spre comunicare. Caut sa inteleg cat mai bine nevoile pacientilor si sa vin in ajutorul lor cu cele mai bune sfaturi. Experienta din domeniul medical si cazurile intalnite in cariera de medic, imi sustin activitatea in aceasta companie.

Rolul meu in aceasta companie este de a stabili, in colaborare cu colegii mei, a celui mai potrivit program de terapie in functie de necesitatile fiecarui pacient”

Antoniu Lucian Andrei

-Terapeut-

” Numele meu este Andrei, sunt absolvent al facultatii de kinetoterapie din cadrul UNEFS.. Detin diploma de masterand in Nutritie si remodelare corporala UNEFS si la fel ca si colegii mei sunt foarte dedicat activitatii pe care o desfasor in cadrul acestei companii.

Din experienta mea profesionala, sunt foarte bucuros sa pot mentiona ca activez ca voluntar in cadrul fundatiei “Special Olympic” unde sustin si lucrez cu persoanele cu dizabilitati care participa la jocuri olipice.

Detin o vasta experienta de lucru in domeniusi activitati precum : recuperarea deficientelor coloanei vertebrale, reeducarea posturii coloanei vertebrale, ameliorarea leziunilor medulare, preparator fizic in sport