MASAJ LIMFATIC

Beneficiile masajului limfatic

Relaxează muschii prin aplicarea presiunii in diferite puncte specifice ale corpului

Imbunatateste aspectul pielii. Corpul va fi usor remodelat, pielea va fi mai ferma, intrucat drenajul limfatic stimuleaza circulatia sangelui prin organism prin aplicarea de presiune pe venele periferice. Pielea isi va recapata tonifierea si fermitatea.

Se reduce senzatia de picioare grele. presiunea exercitata in cadrul masajului limfatic ajuta la reducerea retentiei de apa. Picioarele devin mai “usoare ” si aspectul de picioare umflate este redus

Stimulează digestia. Dupa cum se cunoaste receptorii diverselor organe se afla in puctele vizate si de masajul limfatic. astfel tractul digestiv este stimulat in a lucra mai bine

Reduce celulita si vergeturile . Organismul intreg va fi stimulat in urma acestui masaj, sangele este mai bine oxigenat , pielea este mai bine hidratata, ceea ce ofera un aspect general imbunatatit. Elasticitatea pielii este imbunatatita, in unele cazuri minore, oferind un aspect de vergeturi redus.

Organismul este stimulat sa lucreze mai bine . Sistemul imunitar este stimulat, procesele de regenerare a celulelor este accelerat,intreg organismul este impulsionat sa combata mai usor virusii si bacteriile .